MUSIKUGE 27/2018

OBS! Teksten er fra 2017. Du kan 8. marts 2018 se hvad der sker på ugen i 2018

30.06.2018-07.08.2018

En uge fuld af musik, sang, dans og meget mere …

Musikugen er for dig, som elsker at have musik og liv omkring dig. Du behøver ikke kunne spille på et instrument eller have en tone i livet for at deltage, men det er absolut ingen hindring.

Ugen byder på mange forskellige workshops, som alle har noget musikalsk på programmet. Hvad enten det er første gang du har en guitar i hånden, eller du har spillet på harpe, siden du var fire år, så kom!

Udover workshops vil der være masser af fællessang, bålhygge, talentshow og fest. Der vil også være fællesmøder, hvor vi lytter til hinanden og udveksler meninger om, hvad der rører sig.

Som altid er fællesskabet i fokus, og ugen bliver til i samspillet med de kvinder, som kommer. Nøgleordene er rummelighed, udveksling, fællesskab og kreativitet.

Vi har plads til max. 10 børn under 12 år. Der vi være børneigangsætning for børn over 3 år både for- og eftermiddag.

Workshops 

Femø – The Musical
Gennem flere mini fortællinger, skaber vi en stor fantastisk musical.
Hver fortælling tager udgangspunkt i en tilfældig Femø sang.
Deltagerne inddeles i grupper og har selv ansvaret for at skrive manus, uddelegere roller, lave kostumer og scenografi.
Der skal leges, fortælles, synges, danses, spilles.
Jeg står for, at skitsere nogle rammer og er til rådighed hele vejen igennem processen fra idé til udførelse.
Lad os sammen skabe sjove, uhyggelige, spændende, udfordrende, levende fortællinger og Musical Magi.
Camilla

Dans
Dans dig glad på Femø Har du lyst til at lade rytmerne rejse fra ører til krop på årets musikuge, så kom og deltag på danseworkshoppen. Vi præsenterer forskellige individuelle, par og fællesdanse f.eks. Swing og Sequence Dancing (fællesdans/linedance), men vi er åbne for forslag og input, så langt evnerne rækker. Der er grinegaranti, og alle kan deltage, uanset hvilke danseskills man medbringer. Kom glad i bare tæer, gummisko eller høje hæle og vær med til at sætte fut i Femøengen, så selv ”ørnerne” vrikker med.
Helle & Marie

Kor
Er du glad for at synge og har du lyst til at opleve fornøjelsen ved at gøre det sammen med andre? Kom og nyd glæden ved fællessang og oplev den dejlige rislen ned ad ryggen, når vi synger flerstemmigt. Vi vil blandt andet synge sange fra både Kvindesangbogen og Popsangbogen i nye arrangementer samt et par af kormutters egne kreationer plus det løse. Vi vil også forsøge os med circle song. Den eneste forudsætning for at deltage er lyst. Alle deltager med den stemme, de har.
Ingrid

Byg dit eget instrument
Trænger du til at være kreativ, så kom og byg dit eget instrument! Med udgangspunkt i genbrugs- og naturmaterialer og fremstiller vi vores egne instrumenter. Her ideer og materialer til at starte på. Der ud over, kan du selv udfolde dig med alt, hvad vi ellers har i lejren. Du er også velkommen til selv at medbringe ting, som du har lyst til at kreere dit drømmeinstrument af. Kun fantasien sætter grænser.  Vi satser på at slutte af med en lille koncert til vores fest.
Musse

Ukulele for let øvede/ øvede
Vi vil gå i dybden med en enkelt sang og lære forskellige måder at spille den på (strumming, fingerspil og melodi). Til sidst vil vi forene holdets kompetencer og sætte det hele sammen til en smuk symfoni af ukuleler! Som vi forhåbentlig får mulighed for at imponere resten af lejren med. Kom glad – med din mini-spad’. Workshoppen vil være 3 gange i løbet af ugen.
Kirsten

Begynder-guitar/ukulele
Har du altid godt kunne tænke dig at slå guitaren an omkring lejrbålet, men aldrig lige fået dig taget sammen til at lære grebene? Nu har du chancen, for at lære de mest basale akkorder og rytmer. Hvis du hellere vil give dig i kast med ukulelen, så er der også mulighed for det Denne workshop er for de helt utrænede guitarister/ukulelister, som gerne vil øve sig med lidt hjælp undervejs. Workshoppen råder over 3-4 guitarer og 3 ukuleler, så medbring gerne eget instrument.
Lisa & Lotte

Boomwhackers
Vi skal spille på kulørte plasticrør med masser af lyd i. Det er sjovt og kræver din koncentration. Vi finder på kendte sange og laver bastoner i bunden, så det hele lyder superfedt. Workshoppen vil ligge som en pop-up-workshop et par gange i løbet af ugen. Elizabeth

Latterworkshop
Latter er sundt for krop og sjæl. Jeg introducerer begrebet latter”yoga”og vi skal lave en masse øvelser samt ” fri latter”. Workshoppen vil ligge som en pop-up-workshop et par gange i løbet af ugen.
Elizabeth

Kontaktperson: Lotte lotteseide[at]gmail.com

 

Musikuge