Dette er en test side – enhver afprøvning af tilmeldingsformularen før 8. marts anses som en test og tælles ikke med.

For at tilmelde dig lejren, skal du udfylde tilmeldingsformularen forneden. Formularen er åben fra 8. marts kl. 00.01. Ønsker du at deltage på flere uger, skal du udfylde en formular for hver uge.
Du kan godt tilmelde flere kvinder (og børn) på samme formular – husk blot at skrive navne på alle deltagere.

Se priserne her
Se muligheder for indbetaling
Aktivist? Se Aktivist-priserne her
(Åbner i nye vinduer)

Husk det er eget ansvar at reservere plads på færgen samt betale for overfarten på færgen. Se færgeoplysninger.
Booking af færge (kun nødvendigt til bil). (Åbner i nye vinduer).

Kontoret behandler tilmeldinger i løbet af de første to uger efter åbning for tilmeldinger. Du vil modtage en mail fra kontoret med bekræftelse og praktiske oplysninger eller oplysning om, at du er på venteliste..

Betaling for hele opholdet skal falde inden for to uger efter du har modtaget en bekræftelse på tilmeldingen fra Kontoret! Ellers vil din tilmelding blive annulleret.

Når du tilmelder dig giver du samtykke til at vi behandler oplysninger om dig. Dit samtykke gælder udelukkende behandling  af dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor. Vi videregiver eller offentliggør ikke dine oplysninger. Læs eventuelt mere her

Tilmelding til kvindelejren 2021

Formularen ser lidt anderledes ud i år. Den er leveret af Google Analyse, hvorfor din kvitterings-e-mail også kommer herfra (hvis du ikke modtager den, så tjek i din spam folder). Når du trykker på Send,vil du måske opleve at skulle scrolle op og udfylde en reCAPCHA diagram for at bevise at du ikke er en robot.

Husk at du I år har god til til at udfylde tilmelding og få den sendt afsted. Det gør ingen forskel om du udfylder den kl. 8 eller kl. 20, så længe du gør det den 8. marts.

Hvis du oplever problemer med formularen så tjek Problemløsning forneden.

Spørgsmål markeret med * skal udfyldes.

Hvis formularen ikke virker på din enhed kan du prøve at tilgå den direkte her:
https://forms.gle/sHUHJV8MK7rJf57a9

 

Problemløsning:

Formularen reagerer ikke når jeg trykker på send

Prøv at scroll up på siden og se om der er en reCAPTCHA du skal udfylde først, for at bevise at du ikke er en træls robot. Herefter vil din tilmelding blive sendt afsted.

Jeg får ikke en kvitterings e-mail

Kvitteringen kommer fra Google Analyse med overskriften Kvindelejren tilmelding 2021. Den ender ofte i spam folderen – så det er en god ide at tjekke der. Kvitterings e-mailen indeholder de oplysninger du har indtastet. Du må gerne tjekke at de er korrekte.

Tilmeld dig også Kvindelejrens Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Kvindelejrens Nyhedsbrev (hvis ikke du allerede har gjort det forlængst), så du er sikker på ikke at gå glip af de seneste nyheder, ændringer i programmet, invitationer og andet godt, der har med Kvindelejren at gøre.
Indsæt blot din mailadresse i nedenstående felt og klik “subscribe”:


 

Mark på kvindelejren