MUSIKUGE 30/2019

20.07.2019-27.07.2019

OBS: TEKSTEN ER FRA 2018. TEKST FOR UGEN 2019 KOMMER OMKRING D. 1. MARTS 2019

En uge fuld af musik, sang, dans og meget mere …

Musikugen er for dig, som elsker at have musik og liv omkring dig. Du behøver ikke kunne spille på et instrument eller have en tone i livet for at deltage, men det er absolut ingen hindring.

Ugen byder på mange forskellige workshops, som alle har noget musikalsk på programmet. Hvad enten det er første gang du har en guitar i hånden, eller du har spillet på harpe, siden du var fire år, så kom!

Udover workshops vil der være masser af fællessang, brætspil, nørkleri, bålhygge, talentshow og fest. Der vil også være fællesmøder, hvor vi lytter til hinanden og udveksler meninger om, hvad der rører sig. 

Som altid er fællesskabet i fokus, og ugen bliver til i samspillet med de kvinder og børn, som kommer. Nøgleordene er rummelighed, udveksling, fællesskab og kreativitet.

På ugen spiser vi primært vegetarisk og vegansk. Der vil dog være kød- og fiskepålæg til frokost.  Lejeren råder over en god del instrumenter, men du må meget gerne tage dit egen instrument med. 

Traditionen tro holder vi temafest mandag. Temaet afslører vi senere, så hold øje med opdateringer her på siden. 

Vi har plads til max. 10 børn under 12 år. Der vi være børnepasning for børn over 3 år både for- og eftermiddag. 

Ugens workshops: 

Kor 
Er du glad for at synge og har du lyst til at opleve fornøjelsen ved at gøre det sammen med andre? Kom og nyd glæden ved fællessang og oplev den dejlige rislen ned ad ryggen, når vi synger flerstemmigt. Vi vil blandt andet synge sange fra både Kvindesangbogen og Popsangbogen i nye arrangementer samt et par af kormutters egne kreationer plus det løse. Vi vil også forsøge os med circle song.  Den eneste forudsætning for at deltage er lyst. Alle deltager med den stemme, de har.

Dans
Dans dig glad på Femø. Har du lyst til at lade rytmerne rejse fra ører til krop på årets musikuge, så kom og deltag på danseworkshoppen. Vi præsenterer forskellige individuelle, par og fællesdanse f.eks. Swing og Sequence Dancing (fællesdans/linedance), men vi er åbne for forslag og input, så langt evnerne rækker. Der er grinegaranti, og alle kan deltage, uanset hvilke danseskills man medbringer. Kom glad i bare tæer, gummisko eller høje hæle og vær med til at sætte fut i Femøengen, så selv ”ørnerne” vrikker med.

Begynder-guitar/ukulele
Har du altid godt kunne tænke dig at slå guitaren an omkring lejrbålet, men aldrig lige fået dig taget sammen til at lære grebene? Nu har du chancen, for at lære de mest basale akkorder og rytmer. Hvis du hellere vil give dig i kast med ukulelen, så er der også mulighed for det. Denne workshop er for de helt utrænede guitarister/ukuleleister, som gerne vil øve sig med lidt hjælp undervejs. Workshoppen råder over ni guitarer og tre ukuleler, så medbring gerne eget instrument.

Stomp
Stomp betyder “tramp” og er rytmer spillet på baljer, spande, dåser, flasker og andet godt! Fokus er på sammenspil og musikken, men der inddrages også andre kreative udtryk som f.eks. ”Icebreakers”, rap, bodypercussion og bevægelse. Workshoppen er for alle! øvede såvel som begyndere.

Snakkegruppe – tekst kommer senere.

Slip sangene fri – Vi vil høre dem
– Sangskriverworkshop som måske bliver til en musical.
Har du hjertet fuld af sange og historier, der vil ud i verden?? Kom med på workshoppen, hvor vi arbejder med at komponere og skrive sange. Her er plads til dig, hvad enten du vil spille, synge eller begge dele. Hvis vi får lyst, så sætter vi det hele sammen til en lille musical. 

Vi forventer at tilbyde yderligere en workshop, som endnu ikke er kommet helt på plads

Kontaktperson: Lotte lotteseide[at]gmail.com

 

Musikuge