Vi gentager igen tilmeldingsproceduren fra de sidste par år, så ikke der bliver for stort pres på side på et bestemt tidspunkt. Så får alle mulighed for at tilmelde sig på en fair måde.

Det kommer til at foregå således:
1. Tilmelding åbner (som sædvanligt) den 8.marts.
2. Tilmeldingen åbner på formularsiden kl. 00.01. (indtil da vil siden vise en 404 fejl)
3. Vi laver en slags “pulje” for alle, der tilmelder sig det første døgn. Det betyder, at det er lige meget, om man tilmelder sig kl. 00.01, kl. 16.35 eller 23.56. Hvis en uge får over max antal tilmeldinger i det døgn, trækker vi lod blandt de tilmeldte, og opretter en venteliste. Dette gælder også tilmeldinger med børn.
4. Fra den 9.marts kl. 00.00, er tilmelding åben som sædvanligt – først til mølle.

Og husk – selvom man kommer på ventelisten i første omgang, er der ALTID meget stor sandsynlighed for, at man alligevel kommer med. Vi glæder os til en dejlig sommer, hvor vi igen skal nyde strandengen og solnedgange sammen.

Kvindelejren har oplevet en stigende popularitet de senere år, og det har betydet at flere uger har måttet melde udsolgt i god tid inden sommer. Sådan har det ikke altid været – men sådan foretrækker vi, det fortsætter!

Derfor opfordrer vi til hurtig tilmelding efter den 8. marts. Det gør vores planlægning nemmere – og din chance for at komme med på netop dén uge, du ønsker, større.

Alle tilmeldinger er personlige. Tilmeldingen er altså ikke en billet man selv kan give videre. Hvis man alligevel ikke kan deltage, bedes man give besked hurtigst muligt, så vi kan give pladsen til den næste på ventelisten.

… Og så er fyldte uger på Femø bare de bedste!

Telttoppe på Femø