For at tilmelde dig lejren, skal du udfylde nedenstående tilmeldingsformular.
Du kan godt tilmelde flere voksne (og børn) på samme formular – husk blot at skrive navne på alle deltagere.
Ønsker du at deltage på flere uger, skal du udfylde en formular for hver uge.

Se priser for deltagere og aktivister her
Se muligheder for indbetaling
(Åbner i nye vinduer)

Færge: Hvis du kommer med egen bil skal du selv sørge for at reservere plads. Se færgeoplysninger.
Færgeoverfarten (når man er med bussen) er inkluderet i prisen til øen som noget nyt!

Du vil modtage en bekræftelse for afsendelse af din tilmelding på den e-mail-adresse, du har skrevet på tilmeldingsformularen.

Kontoret behandler tilmeldinger i løbet af de første to uger efter åbning for tilmeldinger. Du vil modtage en mail med bekræftelse på en plads på årets lejr eller oplysning om, at du er på venteliste.

Når du tilmelder dig giver du samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Dit samtykke gælder udelukkende behandling  af dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor. Vi videregiver eller offentliggør ikke dine oplysninger. Læs eventuelt mere her

Tilmelding til kvindelejren 2024

Tilmeldingsformularen er leveret af Google Analyse, hvorfor din kvitterings-e-mail også kommer herfra (hvis du ikke modtager den, så tjek i din spam folder). Når du trykker på Send, vil du måske opleve at skulle scrolle op og udfylde en reCAPCHA diagram for at bevise at du ikke er en robot.

Husk at du har god tid til at udfylde tilmelding og få den sendt afsted. Det gør ingen forskel om du udfylder den kl. 8 eller kl. 20, så længe du gør det den 8. marts.

Hvis du oplever problemer med formularen så tjek Problemløsning forneden.

Spørgsmål markeret med * skal udfyldes.

Hvis formularen ikke virker på din enhed kan du prøve at tilgå den direkte her: https://forms.gle/ibCuMcmMiHUQD1w38

Problemløsning:

Formularen reagerer ikke når jeg trykker på send

Prøv at scroll up på siden og se om der er en reCAPTCHA du skal udfylde først, for at bevise at du ikke er en træls robot. Herefter vil din tilmelding blive sendt afsted.

Jeg får ikke en kvitterings e-mail

Kvitteringen kommer fra Google Analyse med overskriften Kvindelejren tilmelding. Den ender ofte i spam folderen – så det er en god ide at tjekke der. Kvitterings e-mailen indeholder de oplysninger du har indtastet. Du må gerne tjekke at de er korrekte.

Tilmeld dig også Kvindelejrens Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Kvindelejrens Nyhedsbrev (hvis ikke du allerede har gjort det forlængst), så du er sikker på ikke at gå glip af de seneste nyheder, ændringer i programmet, invitationer og andet godt, der har med Kvindelejren at gøre.
Indsæt blot din mailadresse i nedenstående felt og klik “subscribe”:


 

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet (=trykker subscribe) åbnes en side hos mailchimp.com. Herefter får du en email, hvor du skal bekræfte, at du har valgt at tilmelde dig Kvindelejrens Nyhedsbrev. Du kan også bruge dette link: https://mailchi.mp/kvindelejren/fra-tilmeldinger

Mark på kvindelejren