FORMULAR TIL TILMELDING

For at tilmelde dig lejren, skal du udfylde tilmeldingsformularen. Link til denne finder du  nedenstående fra 8. marts kl. 12.00. Ønsker du at deltage på flere uger, skal du udfylde en formular for hver uge.
Du kan godt tilmelde flere kvinder (og børn) på samme formular – husk blot at skrive navne på alle deltagere.

Se priserne her
Se muligheder for indbetaling
Aktivist? Se Aktivist-priserne her
(Åbner i nye vinduer)

Husk det er eget ansvar at reservere plads på færgen samt betale for overfarten på færgen. Se færgeoplysninger
Booking af færge (kun nødvendigt til bil). (Åbner i nye vinduer).

Du vil modtage en bekræftelse for afsendelse af din tilmelding på den email-adresse, du har skrevet på tilmeldingsformularen.

Kontoret behandler tilmeldinger i løbet af de første to uger efter åbning for tilmeldinger. Du vil modtage en mail med bekræftelse og praktiske oplysninger eller oplysning om, at du er på venteliste..

Betaling for hele opholdet skal falde inden for to uger efter du har modtaget en bekræftelse på tilmeldingen fra Kontoret! Ellers vil din tilmelding blive annulleret. 

Fra 8. marts kl. 12.00 finder du tilmeldingsformularen her

Når du tilmelder dig giver du samtykke til at vi behandler oplysninger om dig. Dit samtykke gælder udelukkende behandling  af dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor. Vi videregiver eller offentliggør ikke dine oplysninger. Læs eventuelt mere her

Tilmeld dig også Kvindelejrens Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Kvindelejrens Nyhedsbrev (hvis ikke du allerede har gjort det forlængst), så du er sikker på ikke at gå glip af de seneste nyheder, ændringer i programmet, invitationer og andet godt, der har med Kvindelejren at gøre.
Indsæt blot din mailadresse i nedenstående felt og klik “subscribe”:


 

Mark på kvindelejren