UGE 26 / 33: FOR- OG EFTERLEJR

Uge 26: Forlejr

18.06.2020-26.06.2020

Der er tradition for, at de første deltagere ankommer torsdag aften i ugen op til forlejren.

Vi ankommer til den tomme eng ved stranden og skal rejse og indrette de otte fællestelte, installere køkken og toiletvogn og gøre klar til sommerens brug.

Det er en uge på Femø med en helt speciel stemning, og noget for dig, hvis du kan lide fysisk hårdt arbejde og/eller at pakke ud, vaske, indrette, udfolde dig teknisk og praktisk.

Sammen med de andre kvinder skaber du en komplet teltlejr, der er klar til brug og udfoldelse for kvinder og børn i de næste otte af sommerens uger. Arbejdet er velorganiseret med tid til pauser og gode måltider.

Vejrets luner vil til tider bestemme, hvad vi kan arbejde med og hvornår, men tid til hygge er der altid; come rain or shine.

Vi pakker ud, hvad Efterlejren sidste august pakkede sammen i laden for enden af markvejen. Vores trofaste lille lastvogn kører uafbrudt med grej, mens andre pakker ud, vasker og stiller op. Rejsning af de helt store fællestelte er legendarisk, ligesom indretning af køkken-, værktøjs-, børne- og fællestelt er forbundet med kærlig tanke på sommerens brugere.

Lysten til ansvar og hårdt arbejde er begyndelsen for dig, der vil med på Forlejrens eventyr. Selve arbejdet, resultatet og fællesskabet er dine helt store belønninger.

Forlejren er gratis for de første 25 tilmeldte.
Forlejren er ikke velegnet for børn!

Kontakt: Ida Marie på idamsen[a]yahoo.dk eller på tlf. 60 67 84 43

 

Uge 33: Efterlejr

08.08.2020-16.08.2020

I denne sidste arbejdsuge pakker vi lejren ned efter sommerens brug. Når vi er færdige, står pladsen tom. Alt grej er renset, vasket og pakket ned i laden, klar til næste sommer. Som forlejren er det et fast, velorkestreret arbejde, med gode lange pauser og lækker mad.

Nedpakningen starter lige i kølvandet på International Uge. Du er velkommen lige så mange dage du kan afsætte.

Efterlejren er gratis for alle, men husk at tilmelde dig!
Efterlejren er ikke velegnet for børn!

Kontakt: Lola Broe på lolabroe[a]gmail.com eller på tlf. 28 56 10 81


Efterlejr på Kvindelejren