OBS: DER ER VENTELISTE FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE!

3.8.2024 – 10.8.2024

Cirklen

Cirklen har ingen begyndelse og ingen slutning. Den har et midtpunkt og fra det midtpunkt er der balance. Cirklens kvaliteter er helhed, centrerethed, lighed, harmoni, sundhed og integritet.

Naturen følger cirklens form – måden hvorpå årstiderne kommer og går, måden solen står op og går ned og livs- cyklussen med fødsel, liv og død sker i en cirkel.

Cirklen går igen fordi den er kraftfuld. Den vil vi hylde og ære på KreA.

Cirklen repræsenterer helhed, center, balance, lighed og harmoni.

Lad os bruge Cirklen som fundament og en metafor for liv og skabelse på KreA ugen.

WORKSHOPS

Kunstnerisk, Alternativ og Kreativ hjulkapsel workshop:
Kom og skab din helt egen kvinddala på en hjulkapsel. Der arbejdes med decupage, læder,pair, stof, maling, mosaik.
Udefra inspiration fra mandaler.
Mandalere er en symmetrisk figur oftest som cirkel. Et af de ældste regiøse symboler. Vi arbejder med Cirklen som kunstnerisk udtryk.

Mørket
Den Shamanistiske Workshop
Vi har brug for Mørket for at udvikle og give tid til de Potentialer som vi har inden i os,at vi kan nære vores indre med de rette betingelser og dermed spire og grov til fuld udfoldelse.
Nøjagtigt som Frøet har vi mennesker brug for at hvile og påbegynde vores Livsprocesser i Mørket inden vi er klar til de energi- krævende processer det er at udfolde os, at spire ,gro op og frem i Lyset.
Mørket er nødvendigt for at vi kan udvikle os i Harmoni og give Livsprocessen den tid, der skal til.
Som vi lever idag manipuleres mennesker og alt Levende til nærmest konstant aktivitet og vækst og vi gør brug af kunstigt lys i en sådan grad at Mørket har måttet vige.
Det giver ubalance på det Indre såvel som det Ydre.
Vi kræver Mørket tilbage for vi ved at i Mørket kan vi skabe de rette betingelser og nære de processer, der skal til for at vokse og udfolde os.
Vi tager Nymånen og Natten i brug.
Du er velkommen som du er.

De 4 L’er
Lækker Lesbisk Lunte Løb
Igen i år er det ikke et absolut krav at du er Lesbisk for at deltage.
Lækker er jo noget du allerede er, men vær forberedt på at du vil forøge din lækkerhed ved deltagelse i denne workshop.
Alle kan være med og vi danser os varme, lækre og glade inden vi lunter afsted.

Bålkaffe
Der vil traditionen tro være mulighed for at stå op til bålkaffe før morgenmaden nede på stranden før morgenmaden nede på stranden Det vil blive annonceret på tavlen dagen før, om vejret tillader bål, bølgeskvulp og bålkaffe-knus

Mosaik
Kom og vær med til en dag med opløftende energi og egenterapi!
At arbejde med mosaik giver dig ikke blot smukke kunstværker, der længe skaber glæde i dit liv. Det er også meget givende socialt, når vi sidder og arbejder med materialerne, skaber med vores hænder, glædes over alle de smukke farver og de uendelige muligheder. Processen med mosaik fremstilling giver dig en stor selvindsigt. Dine tankemønstre bliver tydelige. Du lærer at tænke i kreative problemløsninger.
Når vi arbejder med mosaik, er der ingen fejl, ingen forkerte udtryk – blot muligheder. Du får simpelthen et kick ud af det!
Jeg medbringer et bredt udvalg af mosaik bøger til inspiration, samt alle materialer. Du er også velkommen til selv at medbringe materialer til at arbejde med og lave mosaikken med og på.

Krea syslerier og pileflet
Krea syslerier vil som en smuk tråd væve sig ind i lejren, i ugen løb. Vi sysler i løbet af dagen med garn, stof og pil. Og arbejder med de materialer som naturen også byder på. Vil du filte på din yndlingstrøje? Vil du sy en fin lille pung i læder/ stof? Vil du lave din personlige drømmefanger? Vil du hækle strikke? Vil du lave en lap til et fælles tæppe – hvor du fortæller din historie på Medbring gerne garnrester, stofrester og evt. tøj som du vil forandre. Vil du flette en traditionel rundkurv? Vil du flette en krusedulleKurv? Vil du flette ? Så har du mulig for at sysle med pilen i gennem ugen. Har du din egen skarp snittekniv, rosen-/havesaks så tag det med.

Kor
Hver eftermiddag genlyder lejren af de smukke toner fra kvinders sang. Trille leder koret der sætter hele lejren i en helt særlig stemning hver eftermiddag med flerstemmige sange fra hele verden.

Kropsterapi
Kropsterapi er en blid, pulserende behandling af kroppen, som hjælper til at løsne spændinger og få gang i blodcirkulationen i hele kroppen. Det inviterer dig til at se på dine spændinger som andet end kropslige, sådan at du bliver guidet til at finde mere hensigtsmæssige løsninger for dig selv end at spænde op.

Workshop i mental afspænding
Gennem mental afspænding får du muligheden for at tage en mental pause, mens du ligger ned bliver du trygt og roligt guidet gennem en kropsscanning, du vender blikket indad og din opmærksomhed rettes mod din vejrtrækning, du sanser dig selv, samler dine kræfter.
I mental afspænding inviterer vi naturen ind, når solen skinner finder vi et roligt sted at ligge i græsset og mærker fornemmelsen af solen, varmen, vinden og nærværet. Hvis det regner eller er køligt, samles vi i aktivitetsteltet, med nogle varme tæpper og inviterer lyden af regnen på teltdugen indenfor.
Alle er velkommen og du kan vælge at deltage en eller flere gange i løbet af ugen.

Kønspolitisk snakkegruppe
Med udgangspunkt i at ”det private er politisk” skal vi diskutere emner som køn, krop, seksualitet. Kun gruppen sætter grænser for hvilke emner der er relevante for os. Vi henter inspiration i cirklen og 70’ernes basisgruppeform, hvor en flad struktur og det at tale i runder gerne skulle skabe et trygt rum, hvor vi kan udveksle erfaringer, meninger og ideer.

 

Kontaktperson for ugen er Maja Gustafsson, som kan kontaktes på majasguf70 [a] gmail.com, eller Lizette lizette [at] sortedamsdossering.dk hvis du vil høre mere om ugen.

Krealternativ uge på Femø