16.7.2022 – 23.7.2022

Krea – herfra og ind i Vildskaben

Din Vulva vilde våde Vulva vulkanske vilde våde Vulva vildskab vellyst Vølve vellyst VølveVulva verden vibrerende Vulvavibrationer vidunderlige VisdomsVulva vibrerende vuggende vomvittig vrinskende vulviske viise Verdenssynske vilde våde VildhedsVulva Hver dag vil vi sammen danse, danse ind i Vildheden, ind i Vildskaben. Sammen danser vi os ind i friheden, frie af dogmer og begrænsninger. Dogmer og begrænsninger vi ellers dagligt lader os styre af, spærre inde af. Du mærker dig selv når du er vild og naturligt dig. Vi trænger til Vildskab og den og Natten tager vi nu tilbage. Vi har selvfølgelig vildt mange workshops, tjanser, fester og dage med bålkaffe. Maden er vildgod og du er velkommen.

Første gang på Femø

Hvad er det her Femø kvindelejr for noget? Hvorfor kommer folk her? Hvem bestemmer? Hvad kan jeg selv være med til at bestemme? Hvad sker der på seminarierne? Hvad foregår der i Kvindehuset? Når man er på Femø for første gang er der 1000 nye indtryk og der kan godt opstå en masse spørgsmål. Søndag under opvasken er der derfor i år som noget nyt, hyggesnak om Femø. Vi drikker en øl eller sodavand sammen og fortæller om Femø og kvindehuset , snakker om hvordan det er, at være her for første gang og prøver at svare på de spørgsmål der måtte være.

Krea syslerier og pileflet

Krea syslerier vil som en smuk tråd væve sig ind i lejren, i ugen løb. Vi sysler i løbet af dagen med garn, stof og pil. Og arbejder med de materialer som naturen også byder på. Vil du filte på din yndlingstrøje? Vil du sy en fin lille pung i læder/ stof? Vil du lave din personlige drømmefanger? Vil du hækle strikke? Vil du lave en lap til et fælles tæppe – hvor du fortæller din historie på Medbring gerne garnrester, stofrester og evt. tøj som du vil forandre. Vil du flette en traditionel rundkurv? Vil du flette en krusedulleKurv? Vil du flette ? Så har du mulig for at sysle med pilen i gennem ugen. Har du din egen skarp snittekniv, rosen-/havesaks så tag det med.

Kvinder som løber med ulve
I denne workshop vil vi dykke ned i Clarissa Pinkola Estés bog af samme navn. Det handler om at genfinde vildkvinden og ved hjælp af gamle sagn drage paralleller til vores liv idag. Vi vil fordybe os i dele af bogen og derefter arbejde med temaet i forhold til os selv og vores egen udvikling. Der vil være højtlæsning, fordybelse og deling i gruppen. Det kan være en god idé at købe bogen, men det er intet krav, men den er super god!

Kom og gi indtryk et udtryk/aftryk.
Vi vil arbejde/lege med forskellige former for tekstil tryk. Tryk/print på stof. Medbring gerne egne tekstiler. Vi vil lade os inspirere af naturen, elementerne, os selv og hinanden. Lav dit eget logo på din ynglings T-shirt eller tryk kvindelejrens logo på dine dækkeservietter.

De 4 L’er, Lækker Lesbisk Lunte Løb.
Selvfølgelig skal du være med i år, du kan simpelthen ikke lade være. Du mærker Jorden under dine fødder og trækker med fryd og taknemmelighed dit vejr, sveden, varmen og Vildskaben vækkes i dig og du bliver levende. Vi danser til vildt god musik inden vi løber.

Den Shamanistiske Workshop
Vi hylder Vildskaben og lader os inspirere af Naturen og elementerne Jorden, Himmelen,  Vandet og Ilden. Disse store ,urgamle og utæmmelige kræfter er hele tiden tilgængelige som vejledere og hjælp. Alt vi behøver er at afsætte tid og at vi åbner os for denne umådelige visdom og vildskab. Gennem kontakt med Naturen kan vi vække vores egen vildskab og visdom og lære os selv bedre at kende. Hvem er du når du er viis og vild? Alle kan deltage. Tag gerne din rammetromme og/ eller din rasle med og læs meget gerne “ Jorden synger” af Annette Høst – den kan lånes på biblioteket.

Kønspolitisk snakkegruppe
Med udgangspunkt i at ”det private er politisk” skal vi diskutere emner som køn, krop, seksualitet. Kun gruppen sætter grænser for, hvilke emner der er relevante for os. Vi henter inspiration i 70’ernes basisgruppeform, hvor en flad struktur og det at tale i runder gerne skulle skabe et trygt rum, hvor vi kan udveksle erfaringer, meninger og ideer.

Mosaik
En workshop i nutidig mosaikkunst der kombinerer glas, fliser, gamle tallerkner, perler, sten og skaller fra stranden og hvad du selv har lyst til at medbringe. Det kræver ingen særlige forudsætninger at lave mosaik, bortset fra en indstilling til at processen er af en langsom karakter. Mosaik kan laves på urtepotter eller en stor sten kan beklædes. En træplade kan blive til et billede eller til en ramme om et spejl. Alt kan skabes, det er kun fantasien, der sætter grænser så medbring materialer.

Kor
Hver eftermiddag genlyder lejren af de smukke toner fra kvinders sang. Trille leder koret der sætter hele lejren i en helt særlig stemning hver eftermiddag med flerstemmige sange fra hele verden.

Kontaktperson for ugen er Maja Gustafsson, som kan kontaktes på majasguf70 [a] gmail.com, hvis du vil høre mere om ugen.

Krealternativ uge på Femø