16.07.2022-23.07.2022

OBS. Teksten er fra 2021. Der kommer ny tekst omkring 8. marts 2022.

 

OBS: Der er ikke flere ledige børnepladser, men venteliste er mulig.

Elsker du dig, ubetinget og hele tiden? Og skal du ikke gøre dig fortjent til din egen kærlighed? Så er du et meget heldigt menneske. For mange af os er det ikke sådan. Vi leder og søger efter Kærligheden udenfor os selv, finder den måske for en tid og så er vi tilbage igen i den ret kærlighedsløse tilstand som vi var i før.

Vores børn elsker vi som ofte og livet igennem. Kæresten elsker vi indtil kontoen er brugt op og drømmebilledet går i tusinde stykker.

Måden hun taler, måden hun går på, måden hun ser ud, Slut!!!! Eller hun kommer en dag og fortæller at hun nu elsker en anden. Og du som troede I ville elske hinanden for evigt.

Kærligheden starter med og i os selv. Vi vælger selv Kærligheden og at åbne op for Kærligheden, der flyder gennem os og rundt om os. Kærligheden tilbyder sig hele tiden, vi kan vælge at åbne op og møde den, sige Ja Tak. Tilbuddet er der konstant!

Og så er det alligevel ikke nemt for mange af os, vi har ikke lært at have tillid til Kærligheden og er bange. Velkommen i klubben!

Så lad os mødes på KreA og sammen kan vi finde ind til kærligheden, til os selv og til hinanden. Alle kan vi være med og som en klog kvinde en gang har sagt:

Måske kan du ikke elske dem alle, men bare du hader dem lidt mindre så er det også fint, så er du på vej.

Glæd dig til et kærligt kussetryk, kaffen der smager af ren kærlighed ved bålet og alle de gode workshops i kærlighedens lys

Workshops:

Kønspolitisk snakkegruppe
Med udgangspunkt i at ”det private er politisk” skal vi diskutere emner som køn, krop, seksualitet. Kun gruppen sætter grænser for, hvilke emner der er relevante for os. Vi henter inspiration i 70’ernes basisgruppeform, hvor en flad struktur og det at tale i runder gerne skulle skabe et trygt rum, hvor vi kan udveksle erfaringer, meninger og ideer.

Shamanistisk workshop
KÆRLIGHEDENS KRAFT🌹🔥
Kærligheden er naturligvis også temaet i den Shamanistiske workshop.
Naturen er ren ubetinget Kærlighed og den er en del af os og vi er en del af den.
Med forskellige Shamanistiske redskaber vil vi rådføre os med Naturen og bringe Kærligheden til at flyde mere frit i og omkring os.
Erfaring med Shamanisme ikke nødvendigt.
Medbring gerne tromme, rasle, skind etc.

DE 4L’ER
Lækker Lesbisk Lunte Løb. Når du har bevæget dig og din krop er varm og smidig, åbner du blidt op for Kærligheden.

Mosaik
En workshop i nutidig mosaikkunst der kombinerer glas, fliser, gamle tallerkner, perler, sten og skaller fra stranden og hvad du selv har lyst til at medbringe. Det kræver ingen særlige forudsætninger at lave mosaik, bortset fra en indstilling til at processen er af en langsom karakter. Mosaik kan laves på urtepotter eller en stor sten kan beklædes. En træplade kan blive til et billede eller til en ramme om et spejl. Alt kan skabes, det er kun fantasien, der sætter grænser så medbring materialer.

Bålkaffe
Vi mødes nogle morgener cirka kl. 08 og nyder en kop kaffe i bålets skær. Det er bare så hyg´ligt.

Syslerier
Som en smuk tråd gennem ugen vil syslerierne væve sig ind i lejren. Vi sysler i løbet af dagen med garn og stof. Vi arbejder også med de materialer som naturen byder på.
Her til jubilæet har du mulighed for at lave en lap, hvor du udtrykker hvad kvindelejren har betydet for dig. Du kan udtrykke dig gennem tegning/maling, syning, hækling, strik eller hvad du ellers kan finde på. Vi vil sy alle lapperne sammen så det kan blive et smukt vægtæppe som vi hænger op inde i kvindehuset.
Der vil selvfølgeligt også være mulighed for at sysle med andre ting.
Medbring gerne garnrester, stofrester og evt tøj som du vil forandre.

Kor
Hver eftermiddag genlyder lejren af de smukke toner fra kvinders sang. Trille leder koret der sætter hele lejren i en helt særlig stemning hver eftermiddag med flerstemmige sange fra hele verden.

Tryk den af på alle måder
En workshop hvor vi forsøger at udnytte alle de former for tryk der kan lade sig gøre. Vi sætter vores aftryk på papir, stof og alt hvad der kan trykkes på! Vi trykker med vores kusser, bryster og hvad der ellers falder for. Som alt andet på lejren foregår det i pagt med naturen og gerne i det fri, kom og sæt dit helt personlige aftryk på lejren og i dig selv.

50 års Kvindelejr
Hvad sker der, når vi dykker ned i kvindelejrens 50 års historie og nutidige kvinder fortolker den kreativt?
Workshop som kombinerer historisk indsigt med kreativt udtryk.
Få indsigt i kvindelejrens historie gennem tiden, når Anne læser op af udvalgte kilder. Anne har været på jagt og fundet historiske kilder frem, som hun tager med og læser op af eller lydafspiller. Hvis det ønskes, kan hun også uddybe lidt om konteksten, men pointen er at vi på workshoppen alle er historiefortolkere af kvindelejrens historie.
Agnete introducerer dig til forskellige teknikker og materialer, som du kan bruge, imens du lytter og genskaber historien i dit kreative udtryk.
Hver dag vil have et nyt tema om kvindelejrens fortid der skal fortolkes kreativt: Fx krop, fællesskab, feminisme, seksualitet, mm. Hver dag vil du også blive introduceret til en ny kreativ teknik, fx papir- og naturmosaik, collage og tegning.

Du kan kontakte Lizette Sjøstrøm på 30100157 eller lisj@tv2.dk

Krealternativ uge på Femø