KREALTERNATIV UGE 27/2019

29.06.2018-06.07.2019

OBS: TEKSTEN ER FRA 2018. NY TEKST KOMMER OMKRING D. 1. MARTS 2019

Velkommen til Krealternativ!

På Krealternativ har vi flad struktur, hvor vi sammen får livet i lejeren til at fungere og alle kan bidrage med inspiration og kreative ideer. Igen i år er der en del workshops som du kan vælge imellem eller blot nyde lejrlivets glæder.

Vi spiser fortrinsvist vegetarisk, dog er der også kød- og fiskepålæg til frokost .

Huldra er temaet for denne sommers Krealternativ.

Resten er op til DIG! Huldra er forførende festende og flirtende. Hun har gang i sanseligheden, sensualiteten og seksualiteten. Huldra er alt andet end anonym. Hun kan danse, drage og digte. Hun er i skoven, i vandet og i luften. Vi skal inspireres af alt det skønne, skarpe og uslebne der bor i os.

Shamanisme
Vi hylder Huldra og byder hendes gamle kusine Vølven op til dans. Vi vil hele ugen dykke ind og ned i den Nordiske Shamanistiske form. Vi bevæger os ud i det ydre og indre landskab, åbner op for vores sanselighed og sensualitet. Vær åben for at lukke op for din egen seksualitet og indre drømme. Medbring rasle, tromme mm.

Kønspolitisk snakkegruppe
Med udgangspunkt i at ”det private er politisk” skal vi diskutere emner som køn, krop, seksualitet. Kun gruppen sætter grænser for, hvilke emner der er relevante for os. Vi henter inspiration i 70’ernes basisgruppeform, hvor en flad struktur og det at tale i runder gerne skulle skabe et trygt rum, hvor vi kan udveksle erfaringer, meninger og ideer.

Kor
I kor-workshoppen vil vi synge kvindesange, afrikanske sange, rytmiske sange og gamle popnumre for flere stemmer, alt afhængig af, hvem og hvor mange vi er.

Udvikling gennem bevægelse
Alle kan være med. Få indblik i meditation og bevægelsesserier, hvor vi bygger bro mellem det mærkede, tænkte og handling. Udvikler vores tilpasningsevne, hvor den kan indre sanseopfattelse kan vokse og noget kan falde på plads på en ny måde. At finde sin plads i sig selv og verden.

Mosaik
En workshop i nutidig mosaikkunst der kombinerer glas, fliser, gamle tallerkner, perler, sten og skaller fra stranden og hvad du selv har lyst til at medbringe. Det kræver ingen særlige forudsætninger at lave mosaik, bortset fra en indstilling til at processen er af en langsom karakter. Mosaik kan laves på urtepotter eller en stor sten kan beklædes. En træplade kan blive til et billede eller til en ramme om et spejl. Alt kan skabes, det er kun fantasien, der sætter grænser så medbring gerne materialer.

Syslerier
Som en smuk tråd gennem ugen vil syslerierne væve sig ind i lejren. Vi sysler i løbet af dagen med garn, stof og pil. Vi arbejder også med de materialer som naturen byder på.
Vil du lave din gamle t-shirt til stofgarn? Vil du filte på din yndlingstrøje? Vil du sy en fin lille pung i læder? Vil du lave din personlige drømmefanger? Vil du filte små bolde?Medbring gerne garnrester, stofrester og evt tøj som du vil forandre.

Massage
Under den åbne himmel på Femø vil vi dykke ind i vores kroppes sanselighed gennem massage. Tag gerne din egen yndlings-massageolie med.

Bålkaffe
Vi mødes nogle morgener cirka kl. 08 og nyder en kop kaffe i bålets skær. Det er bare så hyg´ligt.

Kussetryk
Vi starter med en massage af kroppen. Bryster, kød, flæsk, vulva. Meditation over vores krop. Vi trykker vores flotte, frådende og fine kusser på papir med farver og fest.

Den Feministiske LLLLøbegruppe
Vi løber, lunter, nyder og sanser. Husk dine lækre løbesko.

Kontaktperson for ugen: katrine.bohr[at]gmail.com 22114224

 

 

Krealternativ uge på Femø