Jubilæumsskrift

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Kvindelejren udgiver bogen “kvindelejren i glimt gennem årene”. Se det flotte omslag her.

27 fortællinger i billeder og ord så dagens lys den 14. november 2020. Under forberedelserne til fejringen af kvindelejr 50 fik vi lyst til at kigge tilbage på lejrene gennem tiden og den plan er nu realiseret som et forspil til den store festligholdelse 2021. I glimt bringer bogen lyrik, tegninger, fotos, fiktion og beretninger flettet ind i livshistorier og taknemmelighed over, at Femø eksisterer. Lisså mange som bølger på stranden har været konceptet. Græsrodsproduktet viser mangfoldigheden i lejren og i kvinderne, der er på øen af og til og altid.

Mød Margaret Meat på studietur og Sapfo på international med hele to ferieflirter, hvoraf den ene er den guitarspillende amazone. Du kan også møde en, der leder efter den lesbiske kussefugl en sen aften og den første femøist, der viser civilforsvarets beredskab, hvordan teltene skal stå.

Et åbent øjeblik
Pernille Ipsen, der selv har skrevet bogen: “Et åbent øjeblik”, bl.a. om kvindelejrens første år og hendes syv mødre, viser jubilæumsbogen frem.

Køb bogen

Bogen kan købes i Kvindehuset/Kvindegalleriet i kælderen.
Du kan også købe den følgende steder:

Bogen kan også bestilles ved at skrive en mail til Jorgensen.lisbethb[at]gmail.com og overføre 125 for bogen samt 70 for forsendelse til mobile pay nr. 77104. Dog 100 kr. for forsendelse til udlandet. Skriv meget gerne Jubilæumsskrift på overførslen.

The book can be sent abroad but for an amount of 100 dkr. (up to 4 books in one package for this price) Transfer 225  to Foreningen Femø, Gothersgade 37, 1123 Kbh. K, IBAN: DK6830000002296403, BIC (SWIFT): DABADKKK and send an email to Jorgensen.lisbethb[at]gmail.com  with your request and adress.

Du kan nå endnu at fortælle din egen historie

Når du har læst de mange fortællinger og fået lyst til at fortælle din egen Femøhistorie, kan du nå det endnu, før vi endelig fejrer jubilæet med fest og farver – forhåbentligt til næste år.
Du kan sende sin historie til web[at]weberweb.dk og din historie vil blive lagt på websiden, sammen med andre historier, som du allerede kan finde her:
Kvindelejren 50 år